CONTACTEER ONS

EFFECTIEVE EN EFFICIËNTE VOCHTBESTRIJDING Vochtbestrijding zoals het hoort

Vochtproblemen? Laat Belbo het vocht bestrijden in Heist-op-den-Berg en omgeving. Uw woning en gezondheid zijn tenslotte gebaat bij een droge omgeving. Gezond wonen begint bij een droog huis zonder vochtige en natte muren. Zeker op langere termijn zal een droge woning uw lichaam ten goede komen. Ook het gebouw zelf zal veel langer in goede staat blijven als het vocht is verdreven.

Steun daarom op de expertise van Belbo.

PAKT ELK VOCHTPROBLEEM AAN

Belbo pak elk vochtprobleem aan. Omdat ieder geval anders is, komt deze vakman eerst langs om de situatie te analyseren. Belbo neemt hiervoor genoeg tijd om zo tot een gerichte oplossing te komen. Een middel om het probleem goed in te schatten, zijn vochtmetingen. Deze geven Belbo een duidelijk beeld van hoe alles ervoor staat. Ook controleert deze vakman de waterleidingen. Vocht komt tenslotte niet alleen uit de grond.

DE LAATSTE TECHNIEKEN OMTRENT VOCHTBESTRIJDING

Momenteel gebruikt Belbo gelinjectie om vocht te bestrijden in de regio Heist-op-den-Berg. Hierbij wordt een geconcentreerde siloxaan-oplossing op de nodige plaatsen geïnjecteerd. De oplossing verbindt zich meteen met de vochtbestanddelen en verspreidt zich gelijkmatig zodat scheurtjes en kleine holtes in muren de werking niet onderbreken. Een extra voordeel is dat het droogproces onmiddellijk aanvat. De gebruikte oplossing is trouwens heel veilig. Het is niet ontvlambaar, reukloos en bevat geen solventen. Naast een gelinjectie werkt Belbo ook met vloeibare injecties.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO

Dankzij de gratis offerte krijgt u meteen duidelijk zicht op de werken die Belbo gaat uitvoeren tijdens de vochtbestrijding en dit aan heel budgetvriendelijke prijzen. Belbo komt op voorhand altijd onderzoeken waar het probleem zich precies stelt. Dit gebeurt onder andere met nauwkeurige vochtmetingen. Neem dus snel contact op!