CONTACTEER ONS

GEVELREINIGING

Breng uw gevel weer tot leven

Vervuilde stofdeeltjes, de buitenlucht, wind en andere zandkorrels hebben op langere termijn een negatieve invloed op de gevels van uw woning. Het zorgt er voor dat het uitzicht van de gevel vuil wordt en minder zal blinken. Een gevelreiniging in Heist-op-den-Berg kan echt wonderen en een ongelofelijk resultaat geven. Maak daarom snel een afspraak met Belbo.

VOOR ELKE GEVEL

Renovaties in bestaande woningen moeten zich niet alleen aan de binnenzijde afspelen. Ook de buitenkant verdient op tijd een grondige vernieuwing. Om waar te krijgen voor uw investering bestelt u meteen een gevelreiniging die u nog jaren plezier zal bezorgen. In Heist-op-den-Berg en in een straal tot veertig kilometer er rond laten wij alle gevels weer fonkelen.

CHEMISCHE REINIGING

Belbo werkt met een chemische reiniging. Na het aanbrengen zal dit product alle vuil van dagelijkse invloeden losweken. Daarna doet een de behandeling met de hogedrukreiniger het resterende werk. Naast het verwijderen van vuil is dit eveneens een ideale methode om mossen van gevels te verwijderen. Uw gevel kan buiten het normale vuil besmeurd zijn met andere producten zoals graffiti. Ook dit vuil kan Belbo voor u verwijderen.