VOCHTBESTRIJDING

VOCHTBESTRIJDING

Vochtproblemen? Laat Belbo het vocht bestrijden in Heist-op-den-Berg en omgeving. Uw woning en gezondheid zijn tenslotte gebaat bij een droge omgeving. Gezond wonen begint bij een droog huis zonder vochtige en natte muren.

Meer informatie
GEVELAFDICHTING

GEVELAFDICHTING

Vochtproblemen in huis hoeven niet altijd te komen van opstijgend vocht vanuit de grond. Het is perfect mogelijk dat uw gevel niet meer waterdicht is. Dat kan verholpen worden door een waterdichte gevelafdichting.

Meer informatie
GEVELREINIGING

GEVELREINIGING

Vervuilde stofdeeltjes, de buitenlucht, wind en andere zandkorrels hebben op langere termijn een negatieve invloed op de gevels van uw woning. Het zorgt er voor dat het uitzicht van de gevel vuil wordt en minder zal blinken.

Meer informatie

BELBO

Het werkterrein bevindt zich in Heist-op-den-Berg en een straal van ongeveer veertig kilometer rond deze gemeente.
Zoekt u een vakman die uw opstijgend vocht kan behandelen in Heist-op-den-Berg? Geef dan een seintje aan Belbo. Helaas zijn vochtproblemen voor veel gezinnen een vaak voorkomend probleem. Muren worden vochtig, de muurbekleding komt los en in sommige gevallen kan het zelfs voor geurhinder zorgen. Dergelijke situaties kunnen wegen op uw geluk én op uw gezondheid. Gelukkig staat Belbo klaar om u hierbij te helpen.
Al meer dan vijftien jaar is Belbo bezig met het behandelen van opstijgend vocht. Door deze jarenlange ervaring heeft dit gespecialiseerd bedrijf al veel vochtproblemen opgelost. Dit bedrijf uit Heist-op-den-Berg blijft steeds op de hoogte van de laatste technieken zodat u steeds de meest duurzame oplossingen hebt. Momenteel bestrijdt Belbo opstijgend vocht met gelinjectie. Daarnaast is Belbo gespecialiseerd in geveldichting en kelderdichting en het reinigen van uw gevels.
Blijf niet zitten met uw probleem en neem contact op om uw opstijgend vocht in Heist-op-den-Berg te behandelen. Deze vakman komt langs bij u om alles te bespreken en te analyseren. Hij stelt een offerte op, vrijblijvend en gratis, en zo beschikt u over alle nodige informatie. Ook voor verdere vragen kunt u steeds een seintje geven aan deze vakman.

ANDERE DIENSTEN

VLOEREN - CHAPPEN

Vaak laten lekken schade achter in de vloer waardoor er kleine vloerwerken nodig zijn. Ook daarvoor kan u bij ons terecht.

Meer informatie

BEZETTEN - STUKADOOR

Een lek in de muur betekent vaak ook dat er opnieuw bezet moet worden. Ook daarvoor kan u bij ons terecht.

Meer informatie

KLINKERWERKEN

Buiten een lek gehad betekent ooit dat er verzakkingen gebeuren. Een mooi aflopend klinkerpad is een van onze specialiteiten.

Meer informatie

RIOLERING

Kleine rioleringswerken in en rond het huis? Belbo is uw partner voor als het goed gedaan moet worden

Meer informatie

GALERIJ

Geluidsisoleren van kelders

Repetitie met de band of een home-cinema in de kelder en je wil de buren een beetje sparen? Dan is het een optie je kelder goed te isoleren. Bij Belbo uit Heist-op-den-Berg hebben we ruime ervaring 

Meer informatie