CONTACTEER ONS

GEVELAFDICHTING VOOR EEN LANGDURIGE OPLOSSING Belbo neemt uw gevel onder handen

Vochtproblemen in huis hoeven niet altijd te komen van opstijgend vocht vanuit de grond. Het is perfect mogelijk dat uw gevel niet meer waterdicht is. Dat kan verholpen worden door een waterdichte gevelafdichting. In Heist-op-den-Berg kunt u daarvoor terecht bij Belbo.

IDEAAL VOOR OUDERE WONINGEN

Bij een gevelafdichting wordt de gevel behandeld zodat er geen water of regen van buitenaf nog kan doordringen. Dit is een belangrijke ingreep wanneer vocht langs die weg doorgang naar binnen lijkt te zoeken of wanneer uw gevel beschadigd is. Maar u kan ook preventief werken en uw gevel behandelen nog voor er problemen opduiken. Gevelafdichting wordt meestal toegepast op bestaande en oudere woningen. Ook voor mensen met een nieuwbouw zijn er mogelijkheden. Informeer gerust eens!

GRATIS OFFERTE

Heeft u vragen? Of wenst u meer informatie over de gevelafdichting in Heist-op-den-Berg? Neem dan snel contact op met Belbo. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken. Dan komt deze vakman eens langs om alles te analyseren en te bespreken met u. De offerte en opmeting zijn gratis en vrijblijvend.