CONTACTEER ONS

KELDERDICHTING DOOR EEN PROFESSIONAL Droge kelders zoals het hoort

Als uw kelder ondergelopen staat of vochtige muren heeft, dan hebt u een probleem! Geef daarom een seintje aan Belbo voor professionele kelderdichting in Heist-op-den-Berg en omgeving. Geef water- en vochtplekken dus geen kans en steun op de expertise van deze ervaren vakman.

GEEF VOCHT GEEN KANS

Bij een kelderdichting geeft Belbo de muren aan de binnenzijde een behandeling zodat vocht van buitenaf geen kans meer maakt. Deze procedure is ideaal voor oudere woningen die te kampen hebben met vochtige muren in de kelder. Maar ook een nieuwbouw heeft recht op droge keldermuren. Informeer u daarom tijdig bij Belbo.

PROFESSIONELE WATERDICHTING

Na de professionele waterdichting van de kelder kan u deze ruimte gaan afwerken om er een gezellige ruimte van te maken. Zelfs als u geen wilde plannen met uw kelder hebt is het aan te raden uw kelder te laten behandelen wanneer u met vochtige muren kampt. Het buitenhouden en bestrijden van het vocht komt op langere termijn altijd uw woning ten goede. Laat Belbo daarom uw kelder controleren.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Neem dus snel contact op voor een vrijblijvende offerte voor een kelderdichting in Heist-op-den-Berg en omgeving. Deze vakman komt graag eens langs om alles te bespreken en op te meten. Ook als u nog meer informatie wenst over de andere diensten kunt u steeds contact opnemen met Belbo.